Prefectul și șeful ISU „Dunărea” Brăila au verificat starea digului de la Corbu Vechi

Catalin Boboc, Cristian Ion

Inundațiile, din ultimele ore, ce fac ravagii în țară, l-au determinat pe prefectul Județului Brăila, Cătălin Boboc, să ia atitudine în acest sens pentru a preveni eventualitatea apariției unor probleme de acest gen și la nivelul Județului Brăila.
În acest scop, prefectul Cătălin Boboc împreună cu col. Cristian Ion, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” Brăila au verificat starea digului de apărare împotriva inundațiilor de pe râul Siret, în dreptul localității Corbu Vechi.
„Împreună cu col. Cristian Ion, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” Brăila, am verificat starea digului de apărare împotriva inundațiilor de pe râul Siret, în dreptul localității Corbu Vechi.
Deși nu sunt motive de îngrijorare în acest moment, cotele fiind scăzute, eroziunea acestui dig rămâne cea mai mare vulnerabilitate la inundații din județul Brăila și trebuie intervenit rapid!
Administrația Națională “Apele Române” a prins în planul de investiții pentru anul 2020 consolidarea digului, dar lucrurile se mișcă greu. Trebuie deblocate!
Și le vom debloca!”, a declarat public astăzi, 20 iunie 2020, pe o rețea de socializare, prefectul Cătălin Boboc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s