Chiriac: „Urarea “drumuri bune” se potrivește cel mai bine în județul Brăila”

reabilitarea, drumuri, judet

Lucrări de reabilitare a drumurilor din Județul Brăila sunt, zilele acestea, în plin proces de desfășurare, profitându-se în primul rând de vreme bună.
Despre modul în care se face reabilitarea acestor drumuri, Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ Brăila este foarte mândru, domnia sa difuzând în mediul online un mesaj, pe acest subiect, adresat brăilenilor: „Urarea “drumuri bune” se potrivește cel mai bine în județul Brăila. V-am spus încă din 2016, că unul din obiectivele mele pe acest mandat este reabilitarea drumurilor județene. Iată că după 4 ani, implicare și o echipă profesionistă în spate, am reușit reabilitarea cu covor asfaltic a peste 250 de km de drum județean și încă se lucrează intens pe unele tronsoane astfel încât, până la sfârșitul acestui an, să atingem target-ul de 300 de km de drum reabilitat.”
Pentru a exemplifica și cu fapte spusele domniei sale, președintele CJ Brăila a postat de asemenea și un scurt video cu imagini surprinse în județ. Ca atare, în acest video sunt prezentate, conform sursei citate, lucrări de întreținere a terasamentului în zonele reabilitate recent – Rîmnicelu – Constantinești – Șuțesti, lucrări care sunt efectuate de Serviciul de Utilitate Publică al Județului Brăila. Au fost reabilitate: Bordei Verde – Zăvoaia – 7 km covor asfaltic; Dudescu – Dudești – 4 km covor asfaltic și Zăvoaia – Însurăței – 3 km covor asfaltic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s