Președintele României anunță că vor fi posibile noi măsuri de relaxare după 15 iunie!

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Președintele României, a anunțat astăzi, în cadrul unei declarații de presă, faptul că începând cu data de 15 iunie 2020, vor fi posibile noi măsuri de relaxare.
Astfel, din 15 iunie 2020, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă pentru copii.
De asemenea, vor fi posibile evenimente private cu un număr maxim de 20 de persoane participante, dacă aceste evenimente private vor avea loc în interior și 50 de persoane dacă evenimentele private vor avea loc în exterior.
Pentru a veni în sprijinul părinților, care vor trebui să meargă la serviciu și în perioada vacanței școlare de pe timpul verii, va fi posibilă, dar nu obligatorie, după cum menționează președintele, după 15 iunie, redeschiderea afterschool-urilor, a grădinițelor și a creșelor private.
Totodată, va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness după 15 iunie, dar cu respectarea unor norme de distanțare foarte stricte, norme care vor fi impuse de Ministerul Sănătății.
Tot de la jumătatea acestei luni, va fi posibilă redeschiderea piscinelor exterioare dar numai cu condiția respectării unor regulamente sanitare speciale care vor fi puse la dispoziția celor care sunt interesați.
Întreaga declarație de presă o puteți urmări AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s