Până la redeschiderea serviciilor pentru public, la Biblioteca „Panait Istrati” continuă să se utilizeze serviciul „Rezervă online, Împrumută offline”

Biblioteca judeteana Panait Istrati Braila

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” continuă să împrumute brăilenilor documente pe baza serviciului „Rezervă online, Împrumută offline”, până la redeschiderea serviciilor pentru public.
Potrivit precizărilor reprezentanților bibliotecii brăilene, împrumutul se poate solicita prin intermediul mesageriei online de tip „Întreabă bibliotecarul!” pe pagina web (www.bjbraila.ro) sau pe pagina de Facebook a instituţiei.
Aceeași sursă informează utilizatorii bibliotecii că: „În mesaj se va menționa numele, numărul permisului, numărul de telefon și adresa de e-mail. Asiguraţi-vă că aceste documente sunt disponibile consultând Catalogul electronic al Bibliotecii (http://toread.bjbraila.ro/opac). Fiecare utilizator poate lua acasă maxim 5 documente din secțiile Împrumut pentru Adulți, Ludotecă, Mediatecă și Centrul Multicultural. Noi încărcăm în contul dumneavoastră cărțile sau DVD-urile și vă contactăm pentru a stabili detaliile preluării acestora de la bibliotecă, în condiții de siguranță. La ridicarea documentelor solicitate este nevoie de permisul de bibliotecă.”
Deși această instituție brăileană este închisă pentru public în timpul pandemiei, bibliotecarii au lansat un amplu program de activităţi online, dintre care amintim: Referințe electronice (cărți, tururi virtuale, jocuri, webminarii, etc.).

Sursă foto: Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s