Modernizarea parcurilor de joacă reprezintă cel mai frumos cadou al primăriei pentru copiii Brăilei

parculet copii, faleza dunarii (3)„Cel mai frumos cadou al primăriei pentru copii” este, după părerea primarului Viorel Marian Dragomir, „MODERNIZAREA PARCURILOR DE JOACĂ!”
Așa cum precizează edilul Municipiului Brăila, referindu-se la parcul de pe Faleza Dunării, ce se află în construcție la ora actuală, totul este nou: „Totul nou! – Aparate fitness, complexe de joacă moderne, mese de tenis, șah și table, terenuri activități sportive, suprafață de tartan, camere de supraveghere.

parculet copii, faleza dunarii (1)

parculet copii, faleza dunarii (2)În această perioadă 16 parcuri de joacă se află în diverse stadii – finalizate, în curs de finalizare sau în lucru. Urmează și celelalte parcuri de joacă! Toate!”
În același timp, primarul Marian Dragomir își exprimă regretul personal pentru faptul că „Ziua Copilului” anul acesta, la Brăila, nu a mai fost sărbătorită la fel ca și în alți ani: „După Starea de alertă vom relua și evenimentele pentru copii în condițiile legii.
Regretăm faptul că anul acesta nu am putut să organizăm Ziua Copiilor și Festivalul Dulciurilor, dar vă garantez că anul viitor o să ne luăm revanșa! (…) Vă doresc o COPILĂRIE FERICITĂ!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s