Programul “Bucurie în Mișcare” a ajuns și la Brăila

Programul “Bucurie în Mișcare” a ajuns și la Brăila, acesta fiind un amplu program de promovare a sportului de masă din România, ce împlinește în 2023, 11 ani de activitate.
Cu acest prilej, Asociația 11even propune pentru această primăvară, 11 festivaluri dedicate mișcării, în mai multe orașe din țară, printre care și Municipiul Brăila.
Astfel, în zilele de 20 și 21 mai 2023, între orele 10:00 – 20:00, se va desfășura în Parcul Monument, evenimentul “Bucurie în Mișcare”, toți brăilenii fiind invitați să participe la diferite activități sportive pentru toate vârstele.
Alături de Kaufland România – partener de cursă lungă al programului “Bucurie în Mișcare”, s-au mai alăturat Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila și Clubul “Rotary” Brăila.
Vor fi 2 zile de activități diverse, mișcare, sport, socializare și voie bună, destinate tuturor brăilenilor!
De asemenea, vor avea loc demonstrații sportive la scenă (dansuri, zumba, kangoo jumping, karate), competiții de mini-fotbal, volei, baschet, jocuri precum fotbal target, jocuri exathlon, panou de escaladă, badminton, ateliere precum facepainting, handicraft, prim-ajutor, karate, acestea fiind doar câteva dintre activitățile care vor fi desfășurate în cadrul acestui eveniment dedicat sportului de masă.