Se fac înscrieri pentru concursul de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și ale Serviciului Român de Informații

Începând de astăzi, 25.04.2023, până pe 19 mai 2023, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și ale Serviciului Român de Informații pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.
Persoanele interesate de o carieră de ofițer în Ministerul Afacerilor Interne pot opta pentru cele 123 de locuri scoase la concurs în cadrul Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul” din București, precum și în cadrul a șase instituții de învățământ superior ale Ministerului Apărării Naționale: Universitatea Națională de Apărare “Carol I” București, Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară “Ferdinand I” București, Institutul Medico-Militar – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” Brașov și Academia Navală “Mircea cel Bătrân” Constanța.
Pentru o carieră de maistru militar sau subofițer sunt scoase la concurs 77 posturi la Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri a Forțelor Tereste “Basarab I” Pitești, Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene “Traian Vuia” Boboc, Școala Militară de Maiștri militari a Forțelor Navale “Amiral Ion Murgescu” Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică “Gheorghe Lazăr” Chitila.
Repartizarea candidaților pe locurile alocate beneficiarilor din MAI se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.
Modelul cererii de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/) sau al IGSU (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune personal de către candidat la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Brăila, până pe 19 mai 2023, în zilele lucrătoare în intervalul 08.30 – 15.30.
Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial – www.isubraila.eu.

Sursă foto: Fb. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a FT “Basarab I”