Au început înscrierile la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

În perioada 20 aprilie – 05 mai 2022, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare și criteriile specifice, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești – sesiunea aprilie – iunie 2023.
Pentru sesiunea de admitere aprilie – iunie 2023, locurile aprobate la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești sunt următoarele:
275 locuri la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (din care 2 locuri pentru romi);
25 locuri la specialitatea maistru militar auto.
Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei şi bărbaţi.
Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila (http://www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu, până pe data de 05 mai 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula “DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.
Probele de concurs pentru admitere în instituția de învățământ sunt proba de evaluare a performanțelor fizice și proba de evaluare a cunoștințelor.
Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial – www.isubraila.eu.

Sursă foto: Fb. IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania