Centrul de Creație invită brăilenii la “Atelierul de Bună-Stare”

Consiliul Judeţean Brăila prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează în data de 19 aprilie 2023, ora 16:30, în incinta Sălii ProArte, “Atelierul de Bună-Stare”, avându-l ca invitat special pe domnul Vasile Păun, orator inspiraţional, mentor în leadership intuitiv şi antreprenor social.
Atelierul continuă seria activităților ce promovează principiul bunăstării, într-un mod frumos și sănătos, într-o formă inovatoare cu beneficii pentru sănătate, un atelier special creat pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, în care vom descoperi bucuria de a recrea frumusețea personală a sufletului.
Invitatul special, domnul Vasile Păun, va vorbi despre obținerea echilibrului vieții, prin propriile noastre forțe, prin creativitate și dorință, prin intermediul încrederii în sine și a relaxării, instrumente la îndemâna tuturor.
Accesul la acest eveniment este gratuit.
Mai multe detalii se pot obține, accesând pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila sau la numarul de telefon 0239614710.