Acs Dunărea Tichilești, câștigătoarea Mini-Turneului “Cupa Dunării 2023”, Under19!

Acs Dunărea Tichilești Juniori a fost desemnată câștigătoarea Mini-Turneului “Cupa Dunării 2023”, Under19!
Meciurile de fotbal, de duminică, 26 martie 2023, desfășurate pe Stadionul Comunal Tichilești, din Județul Brăila, din cadrul “Cupei Dunării 2023”, s-au încheiat cu următoarele rezultate:
• Acs Dunărea Tichilești – Cf Brăila/Dacia Unirea Brăila 2-1;
• Cf Brăila/Dacia Unirea Brăila – As Viitorul Neptun Tulcea 7-0;
• Acs Dunărea Tichilești – As Viitorul Neptun Tulcea 8-1.

Ca urmare a acestor rezultate, învingătoarea turneului a fost desemnată echipa de juniori Acs Dunărea Tichilești, ordinea în clasamentul turneului fiind următoarea:
1. Acs Dunărea Tichilești 6p.
2. Cf Brăila/Dacia Unirea Brăila 3p.
3. AS Viitorul Neptun Tulcea 0p.
Conform precizărilor unuia dintre organizatorii acestei competiții sportive, antrenorul Acs Dunărea Tichilești Juniori, Ovidiu Antohi, “Golgheterul Turneului” a fost desemnat Turcu Sebastian (Cf Brăila/Dacia Unirea Brăila) cu 4 goluri marcate. Titlul de “Portarul Turneului” i-a revenit lui Mitu Florin (As Viitorul Neptun Tulcea), iar “Jucătorul Turneului” a fost ales Ciocârlan Daniel Kity (Acs Dunărea Tichilești).

“Mulțumim tinerilor care, pe o vreme nu prea prielnică fotbalului, au dat dovadă de dăruire și ambiție!”, a ținut să mulțumească tinerilor jucători antrenorul Acs Dunărea Tichilești juniori, Ovidiu Antohi, partidele de duminică desfășurându-se în condiții meteo nefavorabile.
Numai pasiunea pentru balonul rotund a făcut posibilă organizarea și desfășurarea acestui mini–turneu, jucători, antrenori dar și părinți având cu toții un numitor comun: implicare. Fotbalul brăilean, și nu numai, are la ora actuală nevoie acută de susținerea tuturor, pornind de la echipament și terminând cu terenuri de fotbal propice desfășurării competițiilor sportive viitoare!

Sursă foto: Ovidiu Antohi