Luni, 27.03.2023, orele 09:00 – 14:00, întreruperi de furnizare a apei potabile

Compania de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila anunţă în cadrul unui Comunicat de presă, emis în data de 23 martie 2023, întreruperea furnizării apei potabile luni, 27.03.2023, în intervalul orar 09:00 – 14:00, pentru executarea unor lucrări de modernizare a reţelei de apă potabilă pe Şoseaua Baldovineşti.
Vor fi afectaţi de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici şi agenţii economici din zona: “Cartier Chercea; Şoseaua Râmnicu Sărat (parţial); Cartier Minerva; Sat Baldovineşti; Sat Pietroiu.
Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea Şoselei Baldovineşti printr-un proiect cu fonduri europene. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au mai spus reprezentanții Companiei de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila în același comunicat.