Dunărea Brăila – CS Minaur Baia-Mare, meci important la Polivalentă | Adrian Manole: “Brăila mai are multe de spus sezonul acesta”

Pe data de 12 martie 2022, este programată runda cu numărul XVIII, din cadrul Ligi Florilor Mol. Dunărea Brăila va întâlni SCM CS Minaur Baia-Mare, duminică, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă “Danubius” din Brăila.
Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 16:30, și pot fi achiziționate de la standul de bilete din fața Sălii Polivalente. Meciul va fi transmis live pe canalul de YouTube al clubului, https://www.youtube.com/@HCDUNAREABRAILA iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal, accesând link-ul: https://frhlive.com.
În perioada 2020-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 4 dintre acestea fiind câștigate de echipa băimăreană. Cea mai recentă întâlnire a fost în data de 21.09.2022, și s-a încheiat cu scorul de 27 la 25 pentru Minaur.
Înaintea confruntării, Dunărea Brăila se află pe poziția a V-a cu 34 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a VII-a în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 27 puncte.

“Invităm toți brăilenii în Sala Polivalentă să susțină jucătoarele noastre la meciul cu Baia Mare. Este un meci important, ne poate aduce 3 puncte care să ne apropie de obiectivul sezonului, participarea în Cupele Europene. Suntem mândri că am reușit să ajungem în final four-ul Cupei României și tratăm cu aceeași seriozitate meciurile din campionat. Brăila mai are multe de spus sezonul acesta.”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole

Etapa următoare este programată pentru data de 19 Martie 2023, atunci când Brăila va merge în deplasare la Galați, acolo unde va întâlni CSM Galați.