Început de weekend nefast pentru un tânăr brăilean, depistat de jandarmi cu substanțe vegetale asupra sa

Început de weekend cu probleme pentru un tânăr depistat de jandarmi cu substanțe vegetale și grinder asupra sa.
Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, nu și-a început weekendul așa cum probabil plănuise. Vineri spre sâmbătă noapte, o întâlnire cu prietenii săi s-a încheiat la sediul Jandarmeriei brăilene, după ce echipajul aflat în serviciu a găsit asupra sa un pachețel cu substanță vegetală și un obiect folosit la mărunțirea substanței respective.
Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 00:20, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Șoseaua Râmnicu Sărat. Echipajul de jandarmerie se afla în patrulare, în momentul în care a observat patru băieți stând de vorbă.
La vederea jandarmilor, unul dintre tineri ar fi aruncat pe spațiul verde un pachețel și a devenit agitat. Devenind cu toții suspecți, jandarmii i-au interceptat, i-au legitimat și au efectuat controlul corporal preventiv. Asupra unuia dintre băieți, în buzunarul hainei, a fost găsit un obiect ce ilustra o frunză de cannabis, obiect folosit de regulă la mărunțirea substanțelor vegetale. Băiatul a recunoscut că obiectul este al său și că, la vederea echipajului, a aruncat în spațiul verde un pachețel ce conține o substanță vegetală pe care o deținea pentru consumul propriu.
Ulterior, acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei, alături de ceilalți trei prieteni ai săi, pentru întocmirea actului de sesizare. Cercetările vor fi continuate de instituțiile abilitate.

Sursă foto: I.J.J. Brăila