“Elsa și prietenii”, spectacol muzical de animație, plin de magie, cu personaje îndrăgite și cunoscute de copii

“Elsa și prietenii”, un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute de copii, cu mascote și personaje, va avea loc la Casa Tineretului Brăila, situată în Calea Călărașilor, nr. 52, joi, 02.03.2023, la ora 18:00.
“Momentul mult visat a sosit! Vino să te întâlnești cu personajele preferate! Porțile regatului de gheață din Arendelle s-au deschis pentru toți copiii din Brăila! Sunteți invitați, preț de 60 de minute, într-o lume a poveștilor în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar și Kristof împreună cu Renul său prietenos vă așteaptă la distracție.”, au adresat invitația la acest spectacol organizatorii evenimentului.
Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou și special chiar și pentru un teatru muzical de animație neconvențional, este că la final de spectacol, cei mici au parte și de un program de “încălzire” prin muzică, dans (sub formă de joc interactiv) și multe alte activități printre care și face painting/pictatul pe față (opțional), alături de actorii de la Golden Party Cluj Napoca.
Durata spectacolului este de 60 minute. Scenariul și Regia poartă semnătura Sabinei Arsenie. Muzica îi aparține lui Gabriel Arsenie, iar coregrafia lui Rareș Valea. Acesta este un spectacol pentru audiența +2 ani.
Biletele se găsesc la Palatul “Lyra” Brăila, de luni până vineri, între orele 12:00 – 18:00. Relații la tel. 0787817063. Preț bilet: 35, 40 și 50 lei, în funcție de zona din sală!
IMPORTANT: Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat). Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Atenție, se fotografiază! Prin cumpărarea unui bilet, participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT – www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii.