Drumurile de interes local din Comuna Scorțaru Nou vor fi modernizate cu bani obținuți prin Programul Anghel Saligny

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a fost joi, 23.02.2023, împreună cu primarul comunei Scorțaru Nou, Nicuşor Vasilache, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru a semna un contract de finanțare pentru proiectul Modernizare drumuri de interes local în comuna Scorțaru Nou, județul Brăila.
Despre acest eveniment, liderul liberalilor brăileni a menționat în cadrul unui Comunicat de Presă, din data de 23.02.2023, pe care îl redăm integral:

“Am fost astăzi alături de primarul comunei Scorțaru Nou, Nicuşor Vasilache, la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, unde a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul Modernizare drumuri de interes local în comuna Scorțaru Nou, județul Brăila, în valoare de 8.000.000 lei. Finanțarea va fi asigurată prin Programul Anghel Saligny, care este unul asumat integral de PNL.
Sunt foarte mulțumit de faptul că primarii liberali sunt implicați în realizarea de proiecte și atragerea de fonduri din programe naționale sau finanțări europene, pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele comunităților pe care le conduc. Voi fi mereu alături de ei când este vorba despre aceste proiecte și-i voi sprijini cu tot ce stă în puterile mele, în calitate de parlamentar.”