Invitație la “Despre Brăila, cu drag!”! | Spectacol impresionant de muzică pop rock și folk, prilej minunat de a celebra dragostea față de cei dragi

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în data de 16 februarie 2023, începând cu ora 17:00, evenimentul cultural intitulat “Despre Brăila, cu drag!”, un impresionant spectacol de muzică pop rock și folk.
Organizatorii au pregătit publicului un vast program artistic la care vor lua parte nume sonore ale peisajului cultural artistic brăilean, respectiv Trupa Nord și Trupa Antic.
Brăilenii sunt invități să descopere povestea din spatele fiecărei piese din spectacol, fie că este vorba de “Dramă pe mare”, “In fabula”, “Să-ți fie dor” sau “Pasăre rară” și “Floare de cais”, versuri pline de speranțe, vise, gânduri, clipe bune sau iubiri.
Evenimentul cultural artistic, “Despre Brăila, cu drag!”, va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila. Spectacolul este un prilej minunat de a celebra cu entuziasm și energie proaspătă dragostea față de cei dragi, pe acordurile splendide de chitară, prin interpretările superbe și prin tonul și stilul distinctiv al soliștilor ce vor urca pe scenă.
Intrarea este liberă și se va face doar pe bază de invitații, în număr limitat, cu titlu gratuit, obținute de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.