“Concert de concerte” | Dirijorul Aurel Bălae, pianistul Alexandru Burcă și violonistul Teodor Buescu, într-un recital deosebit alături de Orchestra de Cameră “George Cavadia” Brăila

Un nou concert simfonic, de suflet, se prefigurează în data de 22 februarie 2023, ora 18:30, la Casa Tineretului Brăila, în care invitații, rod al pământului brăilean, își vor etala paleta de stări, de simțiri, pe care fenomenul muzical o trezește în sinele creator.
Pe toți cei trei muzicieni îi unește profesionalismul, indiferent de vârstă sau experiență, doi dintre ei, dirijorul Aurel Bălae și pianistul Alexandru Burcă, fiind artiști deja consacrați care au fidelizat în timp publicul brăilean, prin evoluțiile lor.
Tânărul violinist Teodor Buescu își va face, cu această ocazie, debutul ca solist alături de Orchestra de Cameră “George Cavadia” Brăila, un moment-previziune al viitoarei sale cariere artistice, în care cei prezenți vor putea descoperi devotamentul său față de muzică și determinarea în a deveni un muzician de talie internațională.
“Vă așteptăm, așadar, la «Concert de concerte», organizat de Filarmonica «Lyra – George Cavadia» Brăila cu parteneriatul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, un eveniment aparte în care vă veți bucura de Orchestra de Cameră «George Cavadia» Brăila, de cei trei invitați și de prezentarea doamnei profesor Marilena Niculescu.”, a precizat Alexandra Gurgu, secretarul muzical al Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro – https://www.blt.ro/concert-de-concerte-braila.html. Prețurile biletelor sunt următoarele: 44 de lei pentru adulți; 22 de lei pentru studenți și pensionari; 11 lei pentru elevi.