Deputatul Nicu Niță a fost reales secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților | “În calitate de deputat PSD de Brăila, voi face tot ce depinde de mine pentru județul Brăila și pentru brăileni”

Sfârșit de ianuarie cu bucurie pentru deputatul brăilean Nicu Niță care a fost reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților. Încântat de acest lucru, parlamentarul a ținut să își exprime bucuria printr-un mesaj făcut public marți, 31 ianuarie 2023.
“Sunt extrem de onorat de încrederea acordată de conducerea PSD și a colegilor mei parlamentari, de a fi reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.
Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru onoranta responsabilitate acordată din nou și îi asigur că voi rămâne același om de echipă, așa cum am fost întotdeauna!”

Totodată deputatul social–democrat a ținut să menționeze faptul că va continua din funcția pe care o deține să facă tot ce este posibil pentru binele Brăilei și a locuitorilor săi.
“Ca și până acum, în calitate de deputat PSD de Brăila, voi face tot ce depinde de mine pentru Județul Brăila și pentru brăileni.”, a spus Niță.
În finalul mesajului său, deputatul brăilean a ținut să precizeze că în această sesiune parlamentară: “Partidul Social Democrat va continua să propună măsuri pentru dezvoltarea economică și pentru susținerea populației, astfel încât nivelul de trai al cetățenilor să nu fie influențat prea mult de eventuale crize atât în plan extern, cât și în plan intern.”