Corala Camerata, a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, își reia activitatea | Atenție, se fac înscrieri!

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila aduc la cunoștința iubitorilor de muzică corală, reluarea activității Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila. Corala Camerata, cu o îndelungată și prestigioasă activitate ce a transformat muzica corală în adevărate momente înălțătoare, își redeschide porțile tuturor categoriilor de iubitori ai acestei arte, muzicieni și amatori, indiferent de naționalitate, religie și domiciliu.
Persoanele care doresc să devină membri ai Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila sau cei care doresc să își dezvolte auzul muzical, vocea, simțul ritmic, memoria muzicală și aptitudinile interpretative se pot înscrie la sediul instituției din Mun. Brăila, Piața Traian, nr. 2.
Mai multe detalii se pot obține de la numărul de tel. 0239.614.710/e-mail cult.traditional@gmail.com sau consultând pagina de facebook a organizatorului, Centrul.de.Creatie.Braila.