Comedia “Taximetriști”, proiecție specială la Cinema City Brăila Mall

Joi, 26 ianuarie 2023, la Cinema City Brăila Mall, de la ora 19:00, va avea loc proiecția specială, din Brăila, a filmului “Taximetriști”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu (cu Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistașu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu “Micutzu”, Mădălina Stoica, Ana Maria Guran, Carol Ionescu, Nicoleta Hâncu, Vlad Ionuț Popescu, Alex Mircioi, Florentina Năstase, Adrian Nicolae, Spike).
La acest eveniment vor participa Adrian Nicolae, Monica Bîrlădeanu și Alexandru Ion.
“Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, care îi are ca protagoniști pe Alexandru Ion și Rolando Matsangos în rolurile lui Lică și Liviu, doi taximetriști care trec, într-o noapte, printr-o serie de întâmplări care le dau viețile peste cap, are premiera în cinematografele din țară pe 20 ianuarie, distribuit de Forum Film România.
O producție Bold Film Studio, în co-producție cu Tangaj Production și Avanpost Media, cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker Romania, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei.
“Taximetriști” este un film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae. Imaginea filmului este semnată de Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor Popescu, muzica originală îi aparține lui Spike, iar Marius Leftărache este designerul de sunet. Alexandra Panaite s-a ocupat de scenografie și costume, iar Elena Tudor de coafură și machiaj. Director de producție este Simona Pătrașcu, producător executiv Anamaria Antoci, co-producători Anamaria Antoci și Vlad Rădulescu, iar Ionuț Datcu, Cristian Anastasiu și Bogdan Theodor Olteanu sunt producătorii filmului.
Distribuitor internaţional: Bold Film Studio.