Joi, lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă | Află care va fi zona afectată!

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila a anunțat, în cadrul unui Comunicat de presă, făcut public în data de 17 ianuarie 2023, că va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 19.01.2023, orele 08:00 – 17:00, pentru executarea unor lucrări de modernizare a rețelei de apă potabilă pe Bulevardul Independenței.
Zona afectată va fi cuprinsă în perimetrul dintre străzile: str. Plevna, str. G-ral Eremia Grigorescu, B-dul A. I. Cuza și Calea Galați.
Vor fi afectați de oprirea furnizării apei toți utilizatorii casnici, agenți economici și instituții bugetare din perimetrul expus.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile.
Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au mai ținut să menționeze, în același comunicat, reprezentanții Companiei de Utilități Publice “Dunărea” Brăila.