Dilema unui brăilean | Depistat cu substanțe vegetale asupra sa, acesta le-a declarat jandarmilor că nu știe cum au ajuns la el în portofel

Deși pare un scenariu desprins din filme, este cât se poate de real! Un tânăr, depistat cu substanțe vegetale asupra sa, nu a găsit o explicație cu privire la existența pliculețelor în portofelul său. Acesta le-a spus jandarmilor că nu știe cum au ajuns substanțele vegetale la el.
Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023. Un echipaj de jandarmerie a observat comportamentul suspect al unui tânăr, care părea că încearcă să evite întâlnirea cu autospeciala, pe o stradă din municipiu. Băiatul a fost interceptat, iar în urma controlului corporal preventiv, au fost găsite două pliculețe ce conțineau substanțe vegetale de culoare verde, într-unul dintre compartimentele portofelului. “M-am întâlnit cu un prieten mai devreme, dar nu știu cum au ajuns cele două pliculețe la mine în portofel!”, a fost explicația brăileanului, dată în fața jandarmilor.
Oricum ar fi ajuns cele două pliculețe în portofel, un lucru este sigur: substanțele sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.
Drept urmare, jandarmii au întocmit actele de sesizare, au ridicat în vederea confiscării pliculețele și le-au predat polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Braila