Deputatul Popa: “Astăzi s-a semnat la București primul contract pe Programul «Anghel Saligny» pentru județul Brăila, pe un proiect al comunei Surdila Greci”

Astăzi s-a semnat la București primul contract pe Programul „Anghel Saligny” pentru județul Brăila, pe un proiect al comunei Surdila Greci, care se referă la reabilitarea drumului comunal DC1 (DN2B – Str. Gării din Făurei – comuna Surdila Greci), a precizat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, în cadrul unui comunicat de presă, emis tot astăzi.
“Este un drum pe care în campania electorală cei de la PSD au tot promis că-l vor asfalta, dar n-a fost să fie până acum. În discuțiile mele cu domnul primar îmi spunea că acesta este un drum care n-a fost reabilitat niciodată în ultimii 30 de ani de administrația social-democrată.
La circa 2 ani după ce drumul a trecut din administrarea Consiliului Județean Brăila în administrarea Primăriei Surdila Greci, iată că se va primi finanțare pentru reabilitarea acestuia.”
, a mai spus liberalul brăilean.
Deputatul Alexandru Popa a mai ținut să sublinieze faptul că acest contract a fost semnat astăzi de primarul localității, liberalul Ionel Meiroșu, și cu această ocazie vrea să îi mulțumească acestuia “pentru implicare, pentru că a fost primul din județul Brăila care a dus documentația completă”.
În finalul comunicatului său, președintele PNL Brăila a mai ținut să asigure brăilenii că acest proiect “va fi un proiect de pe urma căruia vor beneficia și locuitorii orașului Făurei, dar mai ales cei din Surdila Greci”.