Sărbători de iarnă în siguranță | Prefectul Iulian Timofei: “Siguranța cetățenilor rămâne, în continuare, o prioritate a Instituției Prefectului și a întregului sistem de ordine publică din județul nostru”

În cursul acestei zile, prefectul Județului Brăila , Iulian Timofei, a condus lucrările unei ședințe comune cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” Brăila, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, precum și ai Poliției Locale, subiectul fiind prezentarea și armonizarea măsurilor pe parte de ordine publică, care vor fi implementate, în municipiu, dar și în județ, stabilite pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă și trecerea în Noul An 2023.

“Toate cele 4 instituții cu atribuții pe parte de ordine și siguranță publică vor acționa sincronizat, vor fi prezente în stradă, vor fi vizibile, astfel încât brăilenii din municipiu și din județ să se simtă în siguranță pe perioada Sărbătorilor de Iarnă. Siguranța cetățenilor rămâne, în continuare, o prioritate a Instituției Prefectului și a întregului sistem de ordine publică din județul nostru.
Urez brăilenilor momente plăcute alături de cei dragi și îi invit să participe la acțiunile organizate în această perioadă.
Cu ocazia Sărbătorii Crăciunului și trecerii în Noul An, le urez tuturor un sincer și călduros La mulți ani! Sănătate, fericire, realizări și numai bucurii! Vacanță plăcută și în siguranță!”

a urat, tuturor brăilenilor, prefectul Iulian Timofei