Patru amendamente cu succes | Deputatul Popa: “Mă bucur foarte mult că am putut să ajut câteva comune din județ să obțină niște bani în plus!”

Veste bună pentru două unități de învățământ din localitățile Gradiștea și Surdila Găiseanca, care vor urma să fie modernizate ca urmare a unor amendamente depuse de liberalul brăilean, deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, lucru subliniat în cadrul unui Comunicat de presă emis miercuri, 14.12.2022. În plus, în comuna Cireșu urmează a fi înființată o unitate de tip after school.
De asemenea, conform aceluiași comunicat, anul viitor, tot datorită unui alt amendament depus de același politician liberal, vor fi alocați bani de la buget și pentru reglementarea și semnalizarea rutieră permanentă în localitatea brăileană Surdila Greci.
Președintele PNL Brăila a mai ținut să precizeze faptul că fiecăreia dintre primăriile respective le va fi alocată suma de 220.000 lei pentru proiectele respective.
“În cadrul dezbaterilor la proiectul bugetului de stat pe anul 2023, am depus patru amendamente prin care am cerut fonduri pentru înființarea unei unități de tip after school în comuna Cireșu, pentru amenajarea și dotarea after school-ului de la Școala Profesională „Emil Drăgan”, din Grădiștea, pentru modernizarea Școlii Gimnaziale din comuna Surdila Găiseanca și pentru reglementarea și semnalizarea rutieră permanentă în Surdila Greci.
Astăzi, în plenul Parlamentului au fost aprobate toate aceste amendamente, astfel încât fiecare dintre primăriile amintite va primi câte 220.000 lei pentru proiectele respective.
Înainte de intrarea în dezbatere a proiectului de buget pentru anul 2023, am discutat nu doar cu primarii PNL din județ, ci și cu unii dintre primari PSD, pe care i-am întrebat dacă vor să susțin amendamente legate de comunele lor, dar ei mi-au spus că vor vorbi despre aceste lucruri în cadrul partidului lor.
În ceea ce mă privește, mă bucur foarte mult că am putut să ajut câteva comune din județ să obțină niște bani în plus, pentru a realiza proiecte care sunt în interesul comunităților respective.”
, a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, în cadrul acelui Comunicat de presă.