Continuă seria audiențelor la Prefectura Brăila | Prefectul Timofei: “Încurajez toți cetățenii, atât din municipiu cât și din județ, să se înscrie în programul de audiențe!”

Prefectul județului Brăila, Iulian Timofei, a continuat, astăzi, seria audiențelor cu prezența fizică a petentului la sediul instituției. Împreună cu funcționari din cadrul Departamentului Controlului legalității, al aplicării actelor normative și contencios administrativ al Prefecturii, reprezentantul Guvernului în teritoriu a analizat spețele petenților.

“Scopul principal al acestor întrevederi este acela de a găsi soluții la problemele cetățenilor care se prezintă aici, la sediul Instituției. Voi face toate demersurile, în limita competențelor pe care le dețin, în calitate de prefect, pentru a rezolva chestiunile de fond funciar care mi-au fost aduse la cunoștință în cadrul sesiunii de audiențe pe care am susținut-o astăzi.
În continuare, încurajez toți cetățenii, atât din municipiu cât și din județ, să se înscrie în programul de audiențe. Informarea directă asupra calității serviciilor furnizate de către instituțiile publice, precum și identificarea problemelor cu care se confruntă brăilenii rămân prioritățile Instituției Prefectului – Județul Brăila.”

a declarat prefectul Iulian Timofei

Potrivit procedurii, cetățenii care doresc să poarte o discuție, în cadru oficial, cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, sau să solicite consiliere în legătură cu diverse probleme pe care le întâmpină, se pot adresa instituției în sensul completării unei cereri de primire în audiență.
Pentru asta, pot completa Formularul on-line, disponibil pe site-ul instituției, la secțiunea «Contact-Audiențe», cu mențiunea că trebuie completate cu informațiile solicitate toate câmpurile din formular. Pentru cei care aleg varianta tradițională de înscriere în audiență, aceștia vor completa o cerere care trebuie să conțină datele personale ale petentului (nume, prenume, adresă de domiciliu și număr de telefon), precum și o expunere, pe scurt, a problemei pentru care solicită audiență.

Sursă foto: Fb. Instituția Prefectului – Județul Brăila