Important! | Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brăila va desfășura, și în weekend, activități cu publicul | Află care va fi programul!

Lucrătorii de la SPCRPCIV Brăila vor avea activitate cu publicul și în zilele de sâmbătă! Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și pentru a se asigura desfășurarea activității de examinare a solicitanților de permis auto care au promovat proba teoretică în condiții normale, precum și a activității de preschimbare a permiselor de conducere, respectiv, înmatricularea vehiculelor sau transcrierea dreptului de proprietate asupra acestora, Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei a dispus modificarea programului de lucru în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brăila.
Astfel, în luna decembrie, a anului 2022, instituția va desfășura, în weekend, activități cu publicul după cum urmează:
· Sâmbătă, 10 decembrie 2022, în intervalul orar 08:00-16:30;
· Sâmbătă, 17 decembrie 2022, în intervalul orar 08:00-16:30;

“Potrivit datelor comunicate de conducerea SPCRPCIV Brăila, este un volum mare de activități pe linie de examinare a candidaților în vederea obținerii permisului de conducere. Cu scopul reducerii timpului de așteptare între momentul promovării probei teoretice până la susținerea probei practice, am dispus desfășurarea de activități de examinare în zilele susmenționate. Se impunea luarea unei asemenea măsuri, pentru reducerea timpului de așteptare al solicitanților. Le mulțumesc colegilor pentru efortul de a veni la serviciu, în următoarele două zile de sâmbătă, dar și pentru implicarea de care dau astfel dovadă.”

a declarat Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei