“Colindăm, colindăm!”, concert susținut de Paula Seling la Filarmonica “Lyra – George Cavadia”

Celebritatea Paulei Seling face ca participarea la unul dintre concertele sale să devină un vis împlinit. Mai ales când vocea sa angelică transformă colindele interpretate într-un mijloc de contemplație, reunind bucuria și nostalgia spre a ne așeza în fața unor reflecții personale în urma cărora devenim de fiecare dată alții, metamorfozați. Iar cadrul concertului ce se apropie cu pași repezi, va fi unul de poveste, în care Orchestra de Cameră “George Cavadia” Brăila va reda fidel viziunea dirijorală a maestrului Petrea Gogu și va plăsmui imagini sonore fantastice care vor imprima în suflet starea festivă a Nașterii Domnului, a Crăciunului.
Concertul organizat de Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila, într-un productiv și permanent parteneriat cu cele două instituții, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila, va avea loc luni, 19 decembrie 2022, de la ora 18:30, la Casa Tineretului Brăila.
“Și pentru că veștile bune circulă extrem de repede, v-ați dovedit încă o dată fidelitatea față de Filarmonica brăileană și dragostea față de renumita artistă Paula Seling, epuizând deja toate biletele pentru acest eveniment, lucru pentru care vă mulțumim!”, au spus reprezentanții Filarmonicii”Lyra – George Cavadia” Brăila.