Duminică, HC Dunărea Brăila joacă acasă cu CS Dacia Mioveni 2012 | Adrian Manole: “Întotdeauna ne-am bazat pe sprijinul suporterilor brăileni care ne-au fost alături la fiecare meci acasă”

Pe data de 11 Decembrie 2022 este programată runda cu numărul IX din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni CS Dacia Mioveni 2012, duminică, începând cu ora 17:00, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.
Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul este de 15 lei.
Meciul va putea fi urmărit live canalul de YouTube al HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74238.
Între anii 2021-2022, cele două echipe au disputat față în față 4 meciuri, trei dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 29.05.2022, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 30 – 23 pentru echipa de la malul Dunării.

”Venim după o victorie lejeră împotriva echipei de la Slatina, victorie care ne-a dat posibilitatea să mai urcăm un loc în clasament. Ne dorim să urcăm cât mai sus și să ne atingem obiectivul, acela de a participa în competițiile europene. Avem un lot valoros, cu potențial de performanță, avem sprijinul autorităților locale și a sponsorilor și întotdeauna ne-am bazat pe sprijinul suporterilor brăileni care ne-au fost alături la fiecare meci acasă. Îi așteptăm și duminică în Sala Polivalentă să strigăm împreună «Hai, Dunărea Brăila!».”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole

În acest moment, Dunărea Brăila ocupă locul 5 în campionat, acumulând 13 puncte prin 4 victorii, un egal și 3 înfrângeri.
Următoarea etapă este programată în data de 22 Decembrie 2022, în deplasare, împotriva echipei CSM București.
Hai, Dunărea Brăila!