Luni, lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă!

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila a anunțat, în cadrul unui Comunicat de presă făcut public în data de 02.12.2022, că va întrerupe furnizarea apei potabile de luni, 05.12.2022, orele 09:00 – 14:00 pentru o intervenție la rețeaua de apă.
Potrivit sursei citate, vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici și Agenții Economici din zona de case cuprinsă între Șos. Buzăului – Șos. Națională Veche și Șos. de Centură.
„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile.
Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au mai ținut să menționeze reprezentanții Companiei de Utilități Publice “Dunărea” Brăila.