Duminică, HC Dunărea Brăila joacă în deplasare cu CSM Slatina | Adrian Manole: “Deplasarea o facem încrezători în șansele noastre de victorie!” | Meciul va putea fi urmărit live

Pe data de 4 decembrie 2022, este programată runda cu numărul VIII din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni CSM Slatina, duminică, începând cu ora 11:00, în deplasare, la Slatina.
Meciul va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al HC Dunărea Brăila, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal, accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74225.
Între anii 2020 – 2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.05.2022, la Slatina. Partida s-a încheiat la scorul de 20-22 pentru echipa de la malul Dunării.

“A fost o pauză constructivă, o pauză în care am avut 9 jucătoare convocate la echipele lor naționale pentru diferite competiții internaționale, iar cele rămase la echipa de club au partcipat la Turneul Amical organizat la Brașov.
Practic, chiar dacă a fost pauză competițională, toate jucătoarele noastre și-au păstrat ritmul sportiv, ba chiar și l-au îmbunătățit. Am trecut de jumătatea turului competițional, nu pot să spun că sunt mulțumit de rezultate. Este clar că se poate mai mult de atât. Capacitatea de performanță a echipei este cu mult mai mare, însă e nevoie să demonstreze lucrul acesta în teren. Deplasarea o facem încrezători în șansele noastre de victorie, dar niciun adversar nu trebuie subestimat.”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole

În acest moment, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în campionat, acumulând 10 puncte prin 3 victorii, un egal și 3 înfrângeri. Următoarea etapă este programată în data de 11 decembrie 2022, acasă, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.