Se fac înscrieri la “Atelierul muzical” | Lecţii de muzică gratuite, sub îndrumarea unui specialist, pentru pasionații de muzică cu vârsta cuprinsă între 15 şi 40 ani

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează în intervalul 7 noiembrie – 5 decembrie 2022, “Atelierul muzical”, cu activități create cu atenție la detalii, grija față de toate aspectele personalității participanților, cu pasiune și mult suflet!
“Atelierul muzical” este un proiect educaţional ce se adresează pasionaților de muzică, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 40 ani, care îşi doresc să participe la lecţii de muzică (instrumente muzicale și tehnică vocală/canto) sub îndrumarea unui specialist.
Activitățile din cadrul atelierului muzical sunt create special pentru dezvoltarea creativității, a motricității instrumentale, a atenției distributive și a urechii muzicale. Exercițiile din cadrul acestui atelier au la bază vocea, ritmul, instrumentele muzicale și exprimarea liberă. Pe tot parcursul atelierului, participanții au ocazia să învețe principiile de bază și noţiunile introductive în tehnica instrumentală și vocală.
“Atelierul muzical”, conceput sub forma unor cursuri organizate periodic de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, îşi propune să descopere noi talente muzicale şi de a încuraja, totodată, participanții, să încerce lucruri noi, precum ceea ce poate oferi muzica oamenilor: emoţie, sentiment, pasiune.
Activitățile “Atelierului muzical” se vor desfășura în incinta Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian nr. 2 și vor fi coordonate de specialiști din domeniu, ce vin în sprijinul educației permanente, prin abordări teoretice și practice adecvate vârstei, prin demersuri educaționale planificate și pasiune pentru ceea ce transmit.
Mai multe detalii referitoare la înscrierea participanților si etapele derulării acestui atelier, se pot obține accesând pagina de Facebook – facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila sau la numărul de telefon 0239.614710.