Concert cameral de excepție, susținut de pianista Anca Săftulescu Stana și Duo Kitharsis

Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, de la ora 18:00, sunteți invitați la un Concert cameral de excepție susținut de pianista Anca Săftulescu Stana și Duo Kitharsis, ce va avea loc la sediul Filarmonicii “Lyra – George Cavadia”.
“Pianista Anca Săftulescu Stana și Duo Kitharsis vă propun un repertoriu răscolitor în care se vor regăsi două dintre cele mai cunoscute sonate pentru pian compuse de Ludwig van Beethoven, Sonata în do minor op. 13 «Patetica» și Sonata în fa minor op. 57 «Appassionata», dar și un melanj al sonorităților iberice și românești prin proiectul «Joc și foc» adus în atenția dumneavoastră de chitariștii Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan.”, a precizat Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila.
Biletele s-au pus deja în vânzare și le puteți procura de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online, de pe platforma BLT.ro: https://www.blt.ro/concert-cameral.html. Prețul biletului este de 22 de lei, elevii beneficiind de o reducere de 50%.