Deputatul Popa continuă să premieze copiii cu rezultate deosebite, donându-și indemnizația de parlamentar sportivilor Clubului de karate Marțial Budo

Clubul de karate Marțial Budo Brăila este noul beneficiar al indemnizației de parlamentar a deputatului Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, care continuă seria de donații către anumiți brăileni, între aceștia înscriindu-se și mai mulți sportivi.
„Continui să folosesc acești bani premiind niște copii cu rezultate deosebite. De această dată, este vorba despre sportivii Clubului de karate Marțial Budo Brăila, care au câștigat medalii la Campionatul European de Karate Fudokan desfășurat în octombrie în Italia.
După cum am aflat, clubul brăilean a participat cu un lot de 18 sportivi, alături de Sensei Florica Pricob și au obținut numeroase medalii.
Mai exact, rezultatele au fost sunt următoarele:
· Orzan Ionuț – 6 medalii: 3 de aur, 3 de argint;
· Orzan Alexandra – o medalie de argint;
· Șerban Bogdan – 7 medalii: 4 de aur, una de argint, 2 de bronz;
· Iacop Katrinel – 4 medalii: una de aur, 2 de argint, una de bronz;
· Mazâlu Mihai – 5 medalii: 2 de aur, una de argint, 2 de bronz;
· Ioan Rareș – 3 medalii: una de aur, una de argint, una de bronz;
· Hangu Ștefan – 3 medalii: una de aur, una de argint, una de bronz;
· Perianu Cristian – 4 medalii;
· Bulgaru David – 4 medalii;
· Massimo Calvete – o medalie;
· Cristea Andrei – o medalie de bronz;
· Șerban Vlad – 5 medalii;
· Bulgaru Antonia – 5 medalii;
· Tabarasanu Sabrina – 2 medalii;
· Stoian Mario – 3 medalii;
· Preda Elisa – 3 medalii;
· Toth Leo – o medalie.
Suma care reprezintă indemnizația mea va fi împărțită între acești sportivi.”
, a precizat deputatul Popa în cadrul unui comunicat de presă emis astăzi.
Totodată, politicianul brăilean a mai subliniat faptul că va continua să își doneze lunar indemnizația sa de parlamentar, în scopuri caritabile, indiferent de modul în care este interpretat acest gest.
„De asemenea, am discutat cu Sensei Florica Pricob și i-am cerut ca atunci când mai are nevoie de ajutor să apeleze la mine și dacă voi putea să susțin în vreun fel activitatea clubului, o voi face.
Și vreau să spun un lucru: am văzut comentarii de genul «De ce se laudă deputatul Popa cu aceste donații? Binele se face în tăcere, fără să știe nimeni, nu în gura mare». Am anunțat la începutul mandatului că voi dona indemnizația mea de parlamentar lună de lună în scopuri caritabile și că voi comunica public modul în care am folosit acești bani, ca să se vadă că nu sunt vorbe goale, că nu mi-am donat indemnizația câteva luni, de ochii lumii și apoi am păstrat banii. Nu mă laud, ci doar anunț public în ce fel am folosit banii din indemnizație. Dacă spun ce fac cu indemnizația de parlamentar mi se reproșează că mă laud, dacă nu spun ce am făcut cu ea, vor fi unii care vor comenta că nu există nicio dovadă că mi-am ținut promisiunea. Prefer să fiu criticat pentru că spun ce am făcut cu acești bani.”
, a mai spus deputatul liberal în același comunicat.