Primarul Dragomir: „În această perioadă, s-au finalizat proiectele la mai multe parcări din zonele Viziru, Buzăului și Radu Negru!” | Noi parcări vor fi construite și în alte cartiere

Noi parcări vor fi construite în Brăila, în curând! De acest lucru ne-a asigurat primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, la ultima conferință de presă, unde au fost prezenți și cei doi viceprimari Doinița Ciocan și Alexandru Jantea Crican.
„Vă informez că, în această perioadă, s-au finalizat proiectele la mai multe parcări din zonele Viziru, Buzăului și Radu Negru!”, a precizat primarul Dragomir.
El a mai subliniat faptul că este vorba despre acele terenuri pe care s-au dărâmat garajele ca să se poate face măsurătorile cadastrale, avându-se în vedere nu numai construirea viitoarelor parcări, ci și fluxurile de circulație și spațiile verzi.
Primarul Dragomir a mai declarat că lucrările de licitație la aceste parcări urmează să înceapă în iarna acestui an.
„Iar lucrările la parcarea din spatele Pieții Microhală vor începe în aproximativ două săptămâni de zile, din momentul de față, de la această conferință de presă (n.r. 28.10.2022).”, a mai adăugat primarul Municipiului Brăila.
Marian Dragomir a mai spus că sunt avute în vedere foarte multe parcări din cartierele Hipodrom, Obor și toată zona Gării, în care se vor reabilita dintre cele deja existente urmând însă, să se construiască și altele noi.