Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediția a „Salonului de miniatură”, organizat de Muzeul de Artă Modernă și Contemporană „Pavel Șușară” în parteneriat cu Davino!

Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediția a „Salonului de miniatură”, organizat de Muzeul de Artă Modernă și Contemporană „Pavel Șușară” în parteneriat cu Davino, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023.
Tema de anul acesta, susțin organizatorii, este „Acum!” și sunt invitați să participe la preselecție toți artiștii profesioniști din România și Republica Moldova, cu cel mult două lucrări care se încadrează în tema propusă, cu dimensiunile de 20x15cm.
Se acceptă, de asemenea, și miniaturi video pe maxim 30 de secunde.
Termenul limită de trimitere a imaginilor și a formularului de participare este 10 noiembrie 2022, pe adresa de mail salonuldeminiatura@gmail.com.
Formularul poate fi găsit pe pagina de Facebook MAMCO Pavel Șușară și Salonul de miniatură.
„Așa cum v-am obișnuit și la prima ediție, vom oferi 3 premii de 1.000 de euro celor mai bune 3 miniaturi din Salon și numeroase alte premii din partea partenerilor noștri. Mult succes!”, au mai spus organizatorii Salonului de miniatură.