Haine și încălțăminte „de firmă”, la vânzare pe pătură, în oborul de animale

Peste 90 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, fără documente de proveniență, au fost ridicate în vederea confiscării de către un echipaj de jandarmerie, duminică, 16 octombrie 2022, din Târgul Obor din Municipiul Brăila.
Duminică dimineață, în jurul orei 09:10, jandarmii brăileni s-au sesizat că un bărbat oferă spre vânzare mai multe obiecte vestimentare și încălțăminte, acestea imitând logo-uri ale unor branduri renumite. Hainele erau expuse pe două pături, în fața unui autoturism, la intrarea în piața de animale.
Vânzătorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, nu a putut dovedi proveniența articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, neavând documente justificative.
Astfel, echipajul de jandarmerie a procedat la ridicarea, în vederea confiscării, a 35 de perechi de încălțăminte, 3 veste, 35 de treninguri și 21 de tricouri, toate purtând o marcă identică sau similară cu cele ale unor mărci înregistrate oficial. Jandarmii au întocmit actul de sesizare și au predat documentele și produsele polițiștilor brăileni, pentru continuarea verificărilor.

Sursă foto: I.J.J. Brăila