Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești | Ministrul Daea: „Produsele românești trebuie să ocupe vitrinele magazinelor şi să umple mesele consumatorilor!”

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale lansează, cu ocazia aniversării Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, o amplă campanie de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimentele de calitate obținute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare”.
Cu acest prilej, vor fi organizate 100 târguri și evenimente, la nivelul întregii țări, în perioada 8 – 10 octombrie 2022.
În Brăila, cu ocazia „Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești”, la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Brăila va fi organizată o prezentare de produse agroalimentare românești, în perioada 8 – 9 Octombrie 2022.
„Produsele românești trebuie să ocupe vitrinele magazinelor şi să umple mesele consumatorilor pentru că sunt extraordinar de bune, iar producătorii noștri valoroși ştiu să le pregătească şi o fac cu mult suflet. Noi trebuie să fim stăruitori în a ne păstra tradițiile și să consumăm ceea ce produce pământul, avem un patrimoniu gastronomic extrem de bogat pe care nu trebuie să-l neglijăm. Vă îndemn pe toți să faceţi ca mine: să mâncaţi românește!”, a declarat cu această ocazie ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Sursă foto: Fb. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale