Trei sportive brăilence, premiate de deputatul Popa pentru medaliile obținute la Campionatul Național de box feminin, de la Năvodari

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, continuă șirul de donații făcute din indemnizația sa de parlamentar. De data aceasta, beneficiare sunt trei sportive din Brăila, care s-au remarcat prin rezultate deosebite înregistrate la Campionatul Național de box feminin de la Năvodari, de luna trecută. Despre această acțiune, politicianul brăilean a relatat în cadrul unui Comunicat de presă emis astăzi. Redăm integral conținutul acestuia:
„Continui să informez brăilenii cu privire la modul în care îmi folosesc indemnizația de parlamentar, așa cum am promis. Indemnizația pentru luna septembrie am decis să o donez pentru a premia trei sportive de la CSM Brăila, secția de box.
Am aflat despre acestea de la antrenorul lor, Cristian Bălan, care mi-a spus că CSM Brăila a participat cu opt sportive la Campionatului Național de box feminin, care a avut loc luna trecută la Năvodari și că brăilencele au obținut rezultate foarte bune: o medalie de aur, două de argint și trei de bronz.
Domnul Bălan mi-a vorbit despre valoarea sportivelor, despre cât au muncit acestea și mi-a spus că din cauza situației financiare, CSM nu-și permite să le premieze pe pugilistele care au obținut aceste medalii.
Fiindcă sunt un iubitor al sportului, am decis să ofer indemnizația mea de parlamentar, care să fie împărțită între cele trei sportive care au câștigat medalia de aur și cele de argint.
Mai exact, vor fi premiate în acest fel: Maria Roberta Pavel, care la prima sa competiție oficială a devenit campioană națională la categoria 80 kg, junioare, Maria Enache, ce a obținut medalia de argint la categoria 48 kg, junioare și Gabriela Ștefania Bălan, care a devenit vicecampioană națională la tineret.”