Încălcarea prevederile în vigoare, privind respectarea curățeniei cât și a normelor de conduită socială, sancționate de Poliția Locală

În perioada 01.10 – 03.10.2022, polițiștii locali brâileni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.
Mai precis, este vorba despre 10 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani. Astfel, 3 persoane au fost surprinse, în Parcul Monument, în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos, acestea fiind sancționate contravențional cu suma totală de 3.000 lei. Totodată, o altă persoană, care a fost surprinsă consumând alcool pe str. Roșiori, în loc neamenajat în acest sens, a fost sancționată contravențional cu suma de 200 lei.
De asemenea, alte 4 persoane, depistate în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public – pe str. Doinei, str. Dorului și Șos. Focșani, au fost sancționate contravențional cu suma totală de 4.000 lei.
Un alt brăilean, care a fost depistat în timp ce conducea un atelaj hipo pe str. Bacului, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei, în vreme ce un alt bărbat, care profera injurii și tulbura liniștea publică, pe str. Câmpului, a fost sancționat contravențional cu suma de 300 lei.