Hai pe net! Vino la bibliotecă și învață să folosești calculatorul, să navighezi pe Internet, să comunici prin e-mail, să-ți plătești facturile și taxele online!

„Hai pe net! Vino la bibliotecă și învață să folosești calculatorul, să navighezi pe Internet, să comunici prin e-mail, să-ți plătești facturile și taxele online”, îndeamnă brăilenii reprezentanții Bibliotecii Județene “Panait Istrati” din Brăila, adresându-se celor care vor să învețe gratuit cum să utilizeze calculatorul sau cum să își plătească facturile online.
Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila organizează începând cu data de 25 octombrie 2022, mai multe ateliere de alfabetizare digitală pentru adulții care întâmpină diferite probleme specifice mediului online sau în folosirea oricărui tip de dispozitive.
„Poți să alegi și să parcurgi unul sau mai multe ateliere în funcție de interesele și nevoile tale, dar și de nivelul tău de competențe digitale.
Înscrierile se fac la sediul bibliotecii din Piața Poligon nr. 4, la Punctul de Înscriere, la telefon 0239/611292 (int. 1), pe e-mail: bjpi@bjbraila.ro sau pe site-ul instituției www.bjbraila.ro la secțiunea «Întreabă bibliotecarul»”, au mai precizat reprezentanții aceleeași instituții.
Coordonatorul acestui proiect este Cătălin Rîșnoveanu.