Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, s-a întâlnit joi cu primarii liberali brăileni la invitația președintelui PNL Brăila

Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, aflat joi, 29 septembrie 2022, în vizită la Brăila, la solicitarea liberalilor brăileni, s-a întâlnit la sediul PNL Brăila cu primarii liberali din județ.
Despre acest eveniment precizează deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, în cadrul unui Comunicat de presă emis astăzi:
„Ieri după-amiază, s-a aflat într-o vizită, în județul Brăila, Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, care se ocupă, printre altele, de Programul «Anghel Saligny».
Domnul Țole a răspuns invitației pe care i-am făcut-o personal și s-a întâlnit cu primarii liberali din județ, pentru a discuta elemente tehnice, de detaliu, legate de implementarea Programului «Anghel Saligny», însă s-au abordat și alte subiecte de interes pentru participanți, precum PNRR.
Intenția mea a fost aceea de a-i ajuta pe primari să obțină informații amănunțite din surse autorizate, astfel încât să le fie cât mai ușor să realizeze proiectele pentru care au obținut finanțare și totul să se deruleze cât mai rapid.
Mi s-a părut o idee mai bună să îl invit la Brăila pe domnul Țole, care s-a arătat foarte deschis în a se întâlni cu primarii și a le da toate informațiile de care au nevoie aceștia, decât să se realizeze o comunicare telefonică sau prin adrese scrise între primării și minister.”