„Festivalul Florilor de Toamnă” și-a deschis azi porțile la Brăila

Primăria Municipiului Brăila împreună cu Consiliul Județean Brăila invită brăilenii, în intervalul 30 septembrie – 2 octombrie 2022, în Parcul Monument din municipiu la „Festivalul Florilor de Toamnă”.
În cadrul acestui eveniment, cei interesați pot admira dar și achiziționa plante de toate soiurile, oferite de producătorii de flori și arbuști, atât din Brăila cât și din țară.
Pe lângă frumusețea plantelor, mireasma îmbietoare a florilor, vizitatorii se mai pot delecta și cu delicatese delicioase, oferite de diferiți producători: dulciuri de casă, produse apicole, vată de zahăr, dulciuri turcești, colac secuiesc, freshuri, cafea, etc.
De asemenea, pentru ca distracția să fie maximă, vor avea loc și câteva concerte, ce vor fi susținute pe scena special amenajată din Parcul Monument, între orele 17.30 – 20.00, atât sâmbătă cât și duminică. În cadrul spectacolelor sunt incluse, printre altele, momente de canto muzică uşoară, chitară, orgă electronică, acordeon, percuţie – baterie, canto muzică populară, nai, dansuri populare.