CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila, scor final 27 – 25

Astăzi, 21.09.2022, Dunărea Brăila a disputat a V-a etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei CS Minaur Baia Mare. Prima repriză a fost câștigată de echipa gazdă, cu scorul de 17 – 13, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei băimărene, scor final 27 – 25, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.
Au marcat pentru Brăila: Liscevic K. (8), Fais Munhoz Araujo L. (3), Shteriova M. (3), Severin A. (3), Lavko J. (3), Quintino J. (3), Schmelzer M. (2)
După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

“N-am jucat ceea ce mi-aș fi dorit să jucăm. Am greșit foarte mult în special în prima parte a primei reprize, foarte multe mingi date adversarului care a înscris câteva goluri ușoare pe contraatac și faza a doua. La fel am continuat și în a doua repriză, cu multe ratări din situații de unu la unu. Dar, până la urmă, acesta este handbalul. Astăzi, n-am jucat la valoarea la care putem să jucăm noi. Sper, din tot sufletul, ca după pauza care vine, odată cu pregătirea naționalei, să vină cu alt suflu și o luăm de la capăt. E un meci pierdut, dar sunt multe meciuri în continuare și sperăm să jucăm mai bine decât am făcut-o astăzi. Jucătoarele care au jucat la Baia Mare în trecut își fac treaba la Dunărea Brăila, sunt profesioniste. Asta este viața, joci unde ai contract.”

a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Costică Buceschi

“Sunt dezamăgită pentru că nu am funcționat atât de bine în defensivă precum am sperat. Trebuie să revedem acest meci și să ne dăm seama unde am greșit pentru a corecta pe viitor.”

a declarat jucătoarea Dunării, Kiki Liscevic

Etapa a VI-a este programată duminică, 9 Octombrie 2022, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CSM Galați.
Reprezentanții HC Dunărea Brăila au mulțumit tuturor supoterilor care le-au fost alături la această partidă și îi îndeamnă să ofere în continuare sprijin echipei.