La început de toamnă, Concert cameral oferit de Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila

Venirea toamnei anunță începutul stagiunii camerale cu un concert deosebit oferit de Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila, în care invitații Miruna Iancu – soprană, Georgiana Diaconescu – pian și Titea Fabian – vioară, vor fi parteneri de scenă cu instrumentiștii cvartetului Filarmonicii.
„Repertoriul abordat va parcurge imediat drumul către inima dumneavoastră, căci va cuprinde lucrări de Serghei Rahmaninov, George Enescu, Ciprian Porumbescu, George Stephanescu, Niccolò Paganini și Ludwig van Beethoven.
Vă așteptăm așadar sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la ora 19:00, la Sediul Filarmonicii din Strada Ana Aslan nr. 29, la o seară deosebită în compania muzicienilor și a doamnei profesor Marilena Niculescu a cărei prezentare va desluși mai mult din tainele muzicii.”, a adresat o invitație la acest concert Petrea Gogu, directorul Filarmonicii “Lyra – George Cavadia”.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 20 de lei, iar pentru pensionari, studenți și elevi, 10 lei.