Egalitate pentru HC Dunărea Brăila în meciul cu CS Măgura Cisnădie (31 – 31)

Duminică, 28.08.2022, Dunărea Brăila a disputat prima etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Prima repriză a fost câștigată de echipa din Cisnădie, cu scorul de 17 – 15, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor final 31 – 31.
Au marcat pentru Brăila: Lavko J. (7), Severin A. (4), Balog (Safta) N. (4), Fais Munhoz Araujo L. (4), Shteriova M. (4), Liscevic K. (3), Mamic J. (1), Francielle Da Rocha (4).
După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Felicitări ambelor echipe, a fost un meci forte intens și greu, cumva ne-am așteptat la asta fiind primul meci. S-a văzut că am fost un pic nervos prin simplul fapt că defensiva nu a fost așa cum mă așteptam, din această cauză nu sunt mulțumit cu scorul final dar, în același timp, exista și posibilitatea să pierdem meciul, însă ne-am revenit în ultimul moment.”

a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Neven Hrupec

”A fost un meci greu așa cum ne așteptam, am jucat relativ bine dar, au fost câteva momente în care ne-am pierdut. Rămânem în continuare cu capul sus și ne vom lua revanșa la următorul meci.”

a declarat Jelena Lavko jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila

Etapa a II-a este programată joi, 1 Septembrie 2022, la ora 17:30, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei HC Zalău.
Reprezentanții HC Dunărea Brăila au ținut să adreseze și un mesaj de mulțumire tuturor celor care au fost alături de echipă: „Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la această partidă și îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Dunărea Brăila!”