Deputatul Alexandru Popa implicat în ajutorarea unei familii nevoiașe din localitatea Surdila Găiseanca | Cărucior electric cumpărat din indemnizația de parlamentar

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, continuă să prezinte public modul în care își folosește indemnizația de parlamentar pentru donații în diverse cazuri sociale.
Despre implicarea sa în rezolvarea unor probleme ale unei familii din Județul Brăila, politicianul liberal precizează în cadrul unui comunicat de presă emis astăzi: „După cum am anunțat, am folosit banii din indemnizația pe ultimele luni pentru un proiect de mai mare anvergură. Nu am vorbit despre acesta pentru că am așteptat să se finalizeze lucrările, ca să vorbesc despre ceva ce s-a realizat, nu despre ceva ce se va realiza. Proiectul este pe final și în curând voi prezenta public informații despre el.
Deocamdată vreau să prezint cel mai recent caz social de care m-am ocupat. Este vorba despre o femeie din comuna Surdila Găiseanca ce a trecut prin circa 30 de operații și care se deplasează într-un scaun cu rotile.
Cazul mi-a fost adus la cunoștință de primarul localității, Gabriel Drăguț, care mi-a spus că este o femeie cu posibilități materiale reduse, care crește doi copii, o femeie harnică, de toată isprava, care are însă nevoie de ajutor. Am decis să-i cumpăr un cărucior electric, pe care i l-am dus în acest week-end, când am participat la evenimentele dedicate Zilei comunei Surdila Găiseanca.
Am mers acasă la această femeie, am discutat cu ea și am fost impresionat cât de puternică este aceasta, cu ce curaj face față problemelor sale.
Acolo am aflat că și unul dintre copii are probleme de sănătate și necesită o operație, însă din lipsa mijloacelor financiare, el nu a putut fi operat. I-am cerut mamei lui să pregătească toate documentele medicale pe care le are cu privire la boala băiețelului, o să iau aceste documente și voi căuta în țară o clinică specializată, în care se poate face operația. Mă voi ocupa eu de toate cheltuielile legate de spitalizarea și operația copilului.”