Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila: „Este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern”

„Poziția PNL Brăila se întărește la centru!”, a anunțat astăzi deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

„În urma rezultatelor foarte bune obținute de Cătălin Canciu în ultimii ani ca inspector școlar general al județului Brăila, am luat decizia de a-l promova pe acesta în funcția de secretar de stat. La rugămintea mea, domnul Canciu a acceptat să meargă la București și a fost numit astăzi in funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.”, a precizat Alexandru Popa în cadrul unui Comunicat de presă emis vineri, 26 august 2022.

Liderul PNL Brăila a mai anunțat, de asemenea, și o altă numire importantă la centru, mai precis înlocuirea lui Cătălin Boboc cu Florin Sergiu Dobrescu în funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii.
„Tot de astăzi, Florin Sergiu Dobrescu, care a fost secretar de stat la ministerul amintit, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii, în locul ocupat până acum de Cătălin Boboc.”, a declarat Popa.

Președintele PNL Brăila și-a exprimat totodată mulțumirea că filiala liberală brăileană a reușit, pentru prima dată, conform precizării sale, să dețină în același timp doi secretari de stat în Guvernul României.
„Precizez că este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern. Am făcut aceste alegeri cu responsabilitate și sunt convins că atât domnul Canciu, cât și domnul Dobrescu vor reprezenta într-un mod onorabil filiala PNL Brăila, dat fiind că s-au dovedit amândoi niște profesioniști în domeniul lor.”, a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.