HC ”Dunărea” Brăila organizează turneul amical Cupa ”Dunărea” | Adrian Manole: „Așteptăm și suporterii alături de noi să susțină echipa, contând ca al optulea jucător”

Clubul de handbal ”Dunărea” Brăila organizează, în perioada 19-20 August 2022, Cupa ”Dunărea” ediția a VII-a, competiţie amicală la care clubul a invitat alte trei formaţii care activează în Liga Florilor Mol, CSM Galaţi, Corona Brașov şi SCM Craiova.
Odată cu această competiție se încheie meciurile de verificare din acest an ale jucătoarelor de la Brăila în vederea începerii noului sezon, mai exact pe data de 28 August 2022, când Dunărea va evolua în deplasare, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie.

”Terminăm perioada de pregătire într-o notă pozitivă, jucând acasă în cadrul unei competiții amicale pe care o organizăm în Sala Polivalentă. Așteptăm și suporterii alături de noi să susțină echipa, contând ca al optulea jucător. Fetele au avut un start bun, s-au antrenat serios atât în cantonamente cât și acasă în sală, s-au cunoscut mai bine și din 28 August vor juca numai la victorie. Obiectivul sezonului este participarea în Cupele Europene.”

a declarat Adrian Manole, președinte ”Dunărea” Brăila

Echipele vor primi diplome şi cupe și vor fi oferite premii individuale. Intrarea spectatorilor este liberă.

Programul meciurilor:
• Vineri – 19 August 2022
Ora 9.00: Dunărea Brăila – CSM Galați
Ora 11.00: SCM Craiova – CSM Corona Brașov
Ora 17.00: CSM Galați – CSM Corona Brașov
Ora 19.00: Dunărea Brăila – SCM Craiova
• Sâmbătă – 20 August 2022
Ora 10.00: SCM Craiova – CSM Galați
Ora 12.30: Dunărea Brăila – CSM Corona Brașov