Ziua Comunei Ulmu | Primarul Vasile Bănică: „Comunitatea trebuie implicată, din ce în ce mai mult, în organizarea de evenimente culturale, sportive și recreative!”

Primăria și Consiliul Local Ulmu invită sâmbătă, 13 August 2022, începând cu ora 13:00, la un spectacol organizat sub titlul „Ziua Comunei Ulmu”.

„Dragi Ulmeni, comunitatea noastră este una frumoasă, cu oameni simpli și muncitori.
Avem o identitate, avem tradiții și obiceiuri (chiar dacă le-am mai uitat) și avem nevoie, din când în când, de socializare și bucurie în suflete.
Comunitatea trebuie implicată, din ce în ce mai mult, în organizarea de evenimente culturale, sportive și recreative, punând astfel în valoare, din ce în ce mai mult, ce ne reprezintă și ce avem mai bun și de preț. Ca acest obiectiv să fie unul de succes, este nevoie de implicarea, în mod deosebit, a Primăriei, a Școlii Ulmu și a celor trei Parohii.
Primăria Ulmu și Consiliul Local au făcut acum primul pas, aprobând și organizând, pentru prima dată, Ziua Comunei Ulmu ce se va desfășura pe data de 13 august. Vă așteptăm cu drag!”
, a precizat despre acest eveniment primarul Comunei Ulmu, Vasile Bănică.
Vor fi invitați, conform precizărilor organizatorilor acestui eveniment, Steliana Sima, Dan Ciotoi și Generic, Daniela Gyorfi, Nemuritorii, Mario Buzoianu, Ansamblul Folcloric Spicul Siliștea, Daniela Matache, Grupul Ionu, Hora Bărăganului, Hora Măxinenilor, Mușețeanca Însurăței și Trupa Dance60+ Brăila.
Spectacolul va fi prezentat de Gabriela Popa.